dijous, 27 de novembre del 2008

Marxo de Tiana

Després de molts mesos de reflexió, marxo de la casa on visc i marxo de Tiana. A partir de l'1 de gener viuré a Badalona, al barri de Bufalà, des d'on intentaré continuar escrivint al blog, si m'ho permeteu, amb el mateix títol. Encara que per uns metres no visqui al poble, sempre el portaré al cor, hi continuaré tenint el gimnàs, el Casal, la mare, i tots els racons, carrers, places, i comerços que m'han vist créixer i gairebé néixer. Viuré a un pis bonic bonic, novet novet, pleeee de sol i en un barri ple de vida!!! Ara sabré què significa anar a comprar sense haver d'agafar el cotxe i anar a prende una cervesa i tornar a casa caminant!!!

Abans del trasllat però passaré per Nova York on, amb la Casa de les llengües, anirem a explicar al món com d'important n'és la diversitat lingüística. I de pas intentaré retrobar-me amb el piset que en Graupera està cuidant a la 115 amb la 7a avinguda. Ara ja deu fumar al menjador mentre fa les tertúlies del Basté. A l'estiu fumava a la finestra del lavabo i allà, entre el wc i la banyera, petàvem la xerrada....I aniré a la 66 a buscar en Miquel a veure si em convida a l'italià deliciós del costat de casa seva on no hi he sopat mai però ell se n'ha fet un fart de vendre-me'l com un dels millors restaraunts italians de la ciutat! en comptes de convidar-m'hi tu creus?! I aniré a veure la Rosa a Queens o potser quedarem al Soho....i i i i ......sobretot aniré fins a la NYPL a rescatar l'Emma sota una muntanya de llibres o l'esperaré al Bryant Park. No no. Millor. A l'Oyster, on ens vam conèixer. I de pas, com que em quedarà molt a prop, aniré a la Rennert a trobar la Jashmine, la meva profe d'anglès!

I després no tindré temps per a res. Bé, si. Per anar al MoMA on fem l'acte cultural amb la Casa de les llengües i on la farem ben grossa amb en Joan Ollé i FOCUS. En tindreu més notícies el dia 13 de desembre comprant-vos el diari...

4 comentaris:

miq ha dit...

Fet!
:)

L'Avi ha dit...

Benvinguda a Badalona!

caram ha dit...

Oeeee! Benvinguda a Badalona! I sort amb NY de 9!

Nuria Coll ha dit...

Gràcies amics!!!