diumenge, 24 d’agost del 2008

Furniture

Em fa tanta gràcia aquesta paraula! Les botigues de mobles! No us n'havia parlat fins ara ( què estrany!) però pujant des d'Union Square per Broadway hi ha Gramercy Park i Union District i Flatiron District...però jo no utilitzo cap d'aquests tres noms. Jo en dic: el paradís! A part dels restaurants que ja vaig comentar que hi ha en aquesta zona hi ha també botigues de mobles precioooooses! L'estil vintage i provençal, el blanc lacat, el verd esgrogeit i l'últim de l'últim en interiorisme és allà! Hi ha botigues que semblen concessionaris de porches on ja no goses entrar però n'hi ha ( com la de la foto) que són una delícia! I què té de novaiorquí aquest post? Crec que res però penso que si voleu portar una tassa de regal aquí n'hi ha de bastaaaaaant més maques que les I love NY.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Nurieta!! Veig que sí, que encara segueixes per Nova York... i jo segueixo llegint el teu fantàstic blog! És fantàstica la capacitat que tens per d'abduir al lector, en aquest cas jo...
Un petonàs!!

Alella ha dit...

Ho expliques d'una manera que sembla que et coneguis Nova York com el palmell de la mà. Entre tu i jo podríem fer aquell acudit:
-Quantes vegades has estat a NY?
-Jo 6 o 7, i tu?
-Jo una o cap.

Nuria Coll ha dit...

Jejejeje. Em queden moooltes coses per veure a NY. Hauré de tornar....quin remei.